Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

onsdag 6 april 2011

:)

Vaknade till snöfall. Men jag har fått höra att den snö som faller nu inehåller så mycket vatten att det tinar snabbare, så ingen fara kära vänner!!! Snön kommer att försvinna! Och det innebär slask, lera och gegga, tyvärr, det är så! Man kan inte få bort all vinter utan det... Barnen har varit ute och testat de nya galonisarna idag, de håller tätt. Det gör däremot inte vantar om man lägger sig ned i en vattenpöl, för det gjorde Astrid. Kastade te-fatet i en stor pöl och hoppade på... ingen vidare smart idé, och 4 minuter efter det att vi gått ut var vi på väg in igen... fast vi gjorde bara lite ombyten och så gick vi ut igen. Alfons tycks inte förstå att snön inte bär honom längre... jag vet inte hur många gånger jag har varit tvungen att klättra upp i snön för att, först dra lös honom som sjunkit ned till breset, och sedan fika upp hans sko... Måste jag säga att snön inte bär för mig heller...? ;) Sen funderar jag om det finns galonisar med hängslen i vuxenstorlek oxå...? Eller blir det vadarstövlar...? :)

Var en sväng till mor idag, där fanns det minsann nygräddad russinlimpa och nybakade bullar :) *mumma* Porterstek bjöds det oxå på... :)

Astrid hade en jobbig natt inatt, så hon somnade före sju ikväll, Alfons myser och ser lite "Shrek". Robban är borta och jag tänker skita i allt som borde göras och gå och sätt amig med virkningen och se "Halv åtta hos mig"!

1 kommentar:

  1. Slasket är bra, för då ser jag ett slut på den långa vintern. Jag funerar varje år varför jag bor i Sverige, för i mina ögon finns det verkligen inget som är bra med vintern...
    /E

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)