Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

lördag 24 april 2010

En mysdag till ända!

Det Astrid var sjuk och lugn igår har hon minsann tagit igen idag!! Full fart från morgon till kväll, med undantag för sovstunden mitt på dan! Så jag förklarar henne som frisk nu! Grabbarna har varit på flykt meste hela dagen. De har tittat på traktorer och gjort lite ärenden. Jag har fått sommardäck och tvättad bil!! De är för duktiga!! Jag och Astrid har varit inne och stökat på.

Till middag åt vi typ kycklinggryta... jag har frågat Catrin om receptet flera gånger, och jag kommer ändå inte ihåg hur det var, men nu vågar jag inte fråga fler gånger... ;) Men lite kyckling, morötter, böner, röd currypasta, cocosmjölk och nudlar, och det blev riktigt gott!! =)

Mamma, Victor och Cornelia kom och hälsade på!! =) Pappa och Tobias kom senare och då hände det grejer!!! ;) Det blev riktigt bra!!!! Så tack för det!! =D

Idag har Astrid satt ihop två ord: "Pappas stooooool" !! Duktig hon är!! Men tänk, när Alfons var "gammal" som hon, sa han sex ord i en mening!!! Där kan vi snacka om surrkuse!! ;) Astrid är en riktog pappatjej. "Pappa" är det första hon säger när hon slår upp sina klara råddjursögon på morgonen. Hon sätter sig hellre hos honom och går helst till han för att få tröst. Men det gör mig ingenting!! När Alfons var liten var ju han så otroligt mammig. Jag fick ju inte gå på toan utan att han skrek, det var bara jag som dög, och jag tyckte att det var jättejobbigt. Och det tyckte Robert oxå, mest för att han inte kunde "avlasta" mig. Men Astrid är ju annorlunda, hon går oftast och helst till Robban, men finns inte han, så duger jag alldeles utmärkt!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)