Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

söndag 11 december 2011

Så har den här helgen passerat... I fredags blev vi inskrivna på barnkliniken med Arvid, eftersom han inte gått upp till sin födelsevikt än. Jag trodde att vi bara skulle upp en snabbis, men si det tog sin lilla tid... 6 timmar satt vi där!! Det togs urinprov, fyra rör med blod, vägdes före och efter matning och några gånger där i mellan, klämdes och kändes... Och sen ville de att vi skulle stanna över natten, men si då sa jag NEJ!!! Så vi fick permis och for hem, fick order om att spara alla hans blöjor och ta med dem dagen efter så de kunde väga dem... Så på lördagen körde jag och Arvid upp till stan igen på de oplogade vägarna. Då hade han ökat 50 g, och det var de nöjda med, så vi blev utskrivna! :)

Idag har vi varit på julgrötfest nere på byagården, med missionslotteri. Mycket trevligt! Sen blev vi bjudna till 130 på middag och sedan glögg till hockeyn! Supernice! :)

Nu har alla barnen somnat, så även jag ska ta och krypa under täcket och hoppas på att få sova nån timme!

God natt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)