Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 18 oktober 2012

Har jag inte sagt till er att ni ska påminna mig om att jag aldrig ska baka bullar nå mer??? Jag fick ett infall idag att baka, barnen hjälpte mig och det gick riktigt bra, om än de var aningens ivägen... ;) Bullarna var så små och söta där de låg på plåten... men i ugnen fick de nå tuppjuck och blev stora, fula pladasker... Jag skiter att de blev goda, de blev fula, och jag ville göra fina bullar!! (Men tack iaf Robban för att du tyckte om dem! ;)) Jag har plockat ut de minst fula av dem, dem får Robban ta med sig på jobbet imorgon De andra vet jag inte vad jag ska göra med, för jag lär knappast bjuda nån på dem, och vi behöver minsann inte fika upp dem själva! :P De får väl ligga i frysen tills de har blivit frystorkade så kan de få åka i soporna då :)
 
Iaf, så när bullarna jäste tog barnen pause i soffan. Och där somnade dem så sött :) Så gräddningen fick jag göra själv.

2 kommentarer:

  1. Jag kan nog offra mig och hjälpa dig att äta upp dem, håller med Robban om att det ju faktiskt är smaken, inte utseendet som spelar roll.
    P

    SvaraRadera
    Svar
    1. *haha* Det låter bra det! :)
      De blev visst godkända på Bilmäklar´n oxå!
      kram på de

      Radera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)