Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 5 oktober 2012

Idag blev det en fem-timmars sväng på Leos med barnen. Oboy vad de har lekt och sprungit, hoppat och åkt. Jag med för den delen... Astrid fick mig att åka den där rör-rutshkanan, shit, det gör jag inte om. Det slog gnistor hela vägen ner, och när sen Alfons tog i mig fick han en jättestöt. Arvid har oxå åkt rutshkana, den långa Tigerrutshkanan, skräckblandad förtjusning :) I den kanan gjorde vi sen en åktävling, jag, Alfons och Astrid, jag förlorade varenda gång, förstår inte vad det berodde på...? ;) Astrid gjorde några kullerbyttor ned för en klätterstege och fick näsblod.
När vi gjort slut på all lek-ork packade vi ihop oss och for till Svarttjärn och åt tacos, ååå så gott! Jag älskar att bli bortbjuden på middag! Om det så "bara" är blodpudding, så är det enormt uppskattat!! :) Men kvällens tacos var gudomlig!  
Barnen somnade i bilen hem, ja nästan innan vi lämnat gården i Svarttjärn, och nu är de nedbäddade i sina sängar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)