Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

söndag 9 september 2012

I dag har vi haft Cornelia hos oss. Vi tog en promenad/ cykeltur till crossbanan och tittade på grabbarna som körde där. Sen var det så klart en massa bus och lek här hemma oxå. På nåt konstigt sätt får man det nästan lugnare själv är barnen har kompis, då behöver man inte underhålla dem själv... ;)
 
Jag skjutsade in Robban till stan i afton då han skulle ut och äta med jobbet. Sen for jag till Mikaels där Alfons och Astrid redan var. Surr och prat och tillslut, TILLSLUT! somnade mina tre trötta barn *pust* så då fick man prata i lugn och ro. Och höra vad som sas på tv:n... ;) Sen hade jag kruxet att vi skulle hem... Lätt som en plätt att slänga upp tre sovandes barn på armen och bära ut dem till bilen, köra hem, sen slänga upp dem på armen igen och bära upp dem till sängarna.... eller hur det nu var... Tungt var det, men nu sover de så sött på sina rätta platser! :) Jag tog datorn med mig upp till sovrummet, det har aldrig hänt förrut...
 
Nu är klockan halv ett och jag hörde just Robban komma hem. Han letar nog efter datorn *mohahaha*
 
God natt på er! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)