Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

lördag 18 juli 2009

Premiär!

Nu har vi just kommit hem från premiärturen med husvagnen! Vi har varit i Bjurölkubb och haft jättetrevligt! Storebror Mikael och kusin Terese med familjer var oxå där! Barnen har busat på och nästan glömt bort att bråka! Småttingarna; Astrid och Elin har haft fullt upp med att äta stenar...
Vi sovde iaf gott allihopa. Astrid fick nåt tuppjuck igår kväll då hon bara skrek och skrek (i sömn) men med lite sång, välling och bärning så lugnade hon sig och sovde LÄNGST av alla!! =)

Till lunch var vi upp till café Fyren och åt plättar/kyckling/ sill. Ett hett tips är att inte betala med kort om de säger att det kan ta lite lång tid. Terese fick stå minst en kvart och vänta på att kortautomaten skulle ringa upp och godkänna köpet... aningens irriterat folk efter i kön! Middagsmenyn bestod av: SURSTRÖMMING!! Och den som ville kunde även få några (eller hyffsat många) stora äckliga spyflugor i magen! Jorgubbar och grädde till efterrätt! *mums*

Nu har Robert farit till Bureå för att hämta... nåt, minns inte riktigt vad det var, nån säck till reservdäck kanske...!?! Och jag ska tvätta, diska och packa lite mer inför nästa husvagnsäventyr!!

Ha det gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)