Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

tisdag 18 maj 2010

En evig klagan... (från mig...) ;)

Större delen av förmiddan spenderades åt att försöka få nån slags ordning hemma... vet inte om jag lyckades men... iaf lite mindre disk, tvätt och diverse kringliggandes grejer att ta itu med imorgon... =/

Jag håller på att bli vansinnig på att vi bara har nedervåningen att bo på... barnens rum är en "passage" och deras leksaker är ÖVERALLT, förutom i lekrummet... Tänk att ha en klar övervåning... då skulle väl kanske iaf hälften av leksakerna vara uppe... Och tänk att kunna skicka upp barnen!! Vilken lycka det skulle vara! Ja, jag vet vad ni tänker "Tror hon verkligen att barnen vill vara uppe själva och att leksakerna skulle vara kvar där!??" Och ja, det tror jag!!! =P Som det är nu får de ju aldrig vara ifred. Alfons kan inte stänga in sig för att få leka ifred för lillasyster, och det skulle han verkligen behöva ibland. Jag vet att jag klagar mycket på övervåningen nu, men den skulle betyda så mycket för mig om den var klar!!! Jag skulle kanske ta och köpa en Trisslott så man kunde vinna nån miljon och lejja in en (eller ett gäng) snickare! ;)

Igår var jag iaf och köpte mig en ny cykel!!! Jag längtar så efter att få hoppa upp på den och ta mig en cykeltur!! Men först måste barnsadeln och cykelkärran monteras fast... så att man får typ 35 kg extra att cykla runt med! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)