Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 17 december 2009

Navy CIS

Idag blev det kycklingpaj till middag iaf, tycker själv att det blev "really nice"! =)
Jag blev tillslut snabbare än Astrid idag och fick det ganska så städat här. Tom dammtorkat! Barnen har ställt ut lite tomtar oxå! (äntligen har de kommit fram) Men jag saknar en del... måste nog leta i alla vrår för att hitta dem... Astrid drämde eFetn av keramiktomtarna i stengolvet, och den höll! Hållbart billigt kraffs! (10 kr på Jacks!)
Astrid älskar verkligen att tvätta sig, och är toadörren öppen så fixar hon det alldeles galant. Ställer sig på pallen, drar upp ärmarna och her på vattenkranen, sedan tvättas det, ungefär sjuttielva gånger per dag! Såg idag att hon har ungefär 10 cm kvar innan hon når upp till handtaget själv... det är ju bra det, då skulle man bara ha lärt övriga i familjen att stänga dörren efter sig! Idag när jag drog dammsugaren efter mig så tog Astrid eget initiativ till att städa toan, hon trodde på metoden "blötlägg ALLT"... jaja, hon hade ju roligt iaf, och jag fick ännu lite mer städning... =) Tvättmedlet har förresten varit slut och det gigantiska tvättberget har inte blivit mindre... det liksom grymtar åt mig... Men nu är tvättmedel inhandlat, och jag ska ta itu med tvätten!!
Idag på dan så fick Astrid sova inne (ja, givetvis även inatt!! :P) då det var så kallt ute. Hon sovde inte alls så länge som hon brukar. Alfons hade en kort natt och idag så "orkade han inte sova", som han säger, denna kombination av för lite sömn hos dem båda (ja, kanske även för mig) gjorde eftermiddagen till ett enda stort... kaos. De bråkade om allt och inget, och mest om inget...
Grabbarna har varit uppe och jobbat på ikväll, de tyckte att det var kallt. Jag och Astrid har gjort lite fler julkort, jodå, hon hjälpte faktiskt till!! De har badat ikväll och somnade båda två på stört! Skönt!
Jag gjorde mig klar för att gå och lägga mig för en knapp timme sedan, men så fastnade jag framför "Navy CIS"... typiskt, men det är ett bra avsnitt. Och det är ju typ det enda som jag ser på tv... jag ser INTE på "Bonde söker fru", "Desperate Houswifes", "Grey´s", "Äntligen hemma" och allt annat som visas på tvn... så nåt måste jag ju få se, (;D) det är ju bara synd att det enda program som jag vill se, går så sent på kvällarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)