Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 31 december 2009

snön, den bara vräker ned!!

Kära värld vad det snöar!!!!! =) Det bara vräker ner! Då jag var längst ned på trappen med sopen, såg det ju ut som om det var osopat längst upp... och vi har bara fyra trappsteg!!!! Robert och Alfons for och hämtade morfars traktor och skottat här ute. Jag och Astrid tog oss en promenad med boben, det var jätteljuvligt medans vi gick ned efter vägen, då hade vi blåsten i ryggen, det var kämpigare och betydligt kallare att gå hem igen! Astrid fick oxå åka traktor en sväng, snacka om lycklig tjej!!

Astrid sover ute i vagnen nu, Alfons somnade i traktorn så han ligger nu och vilar i soffan framför "Rorri -en racerbil". Jag borde gå och packa lite inför kvällen. Vi ska till andra sidan E4:an till 130 och fira in det nya året! Ska bli mycket kul!! Och gott! Jag antar att vi kommer att äta tills vi nästan spricker!! Det främsta minnet från förra årets nyårsfirandet är just: MAT!! *skratt* Hursomhelst, man måste ju som packa en hel del saker, fast att det bara gäller för en kväll... pyjamasar, vällingar, sovsäckar, blöjor, extrakläder, snuttar... osv osv.

1 kommentar:

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)