Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 15 januari 2010

Fredagkväll

bakning!
Astrid provar Roberts hjälm. Hon orkade just så pass hålla upp huvudet med den på! Alfons redo för skotertur! Trötta mysbarn! Tänk att ALLT ska smakas på...
Det blev konsum i Bureå!! Hälsade oxå på hos gammelmormor! Upskattat som vanligt! =) Barnen skötte sig mkt bra! De mutades med att de skulle få en "kojv me bjöd" från Tempo efter vi hade handlat! Funkar oftast! Bekvämt även för mig då jag slipper laga lunch åt dem. Och sen fick de sova i bilen hem. Otroligt bra!!! =) Astrid trycker i sig en korv snabbare än Alfons!!
Tvättmaskinen har startat igång fem gånger idag, ändå är det inte tomt i tvättkorgen.... Jag och Alfons har bakat medans Astrid sovde. Sen hade vi mellis och sagoläsning! Efter middan for Alfons och Robert ut, och jag och Astrid ställde till med mera bakning! =)
Robert är fortfarande ute och vi har haft lite mys i soffan framför "Ice Age". Astrid har fått sin välling och JAG tänkte att hon skulle sova!! Hon verkar tänka annars än mig just nu... (som oftast mao!!) Alfons är helt inne i filmen... han sa för en stund sedan "Mamma, du är så snäll! Du är min bästa kompis!" Ååå, vad det värmer i mammahjärtat när man får höra sånt!! Tänkte vara duktig och he mig ut på en promenad... bara Robert kommer in så... Ha en trevlig fredagkväll hörrni!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)