Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

söndag 24 januari 2010

Hängigt

Igår hade vi kalas för Robert. Mycket trevligt!! Fika, presenter och tårta hela dagen och kvällen! =)

Astrid vaknade vid fyratiden och hade morgon... ingen annan. Hon fick en välling, men ville inte sova ändå... men tillslut efter en hel del hyssjande och vyssande så somnade hon om... längst ned vid våra fötter... =P

Robban har varit iväg och skruvat idag. Jag och barnen har myst. Alfons har varit hängig hela dagen, han hostar och har ont i halsen. Astrid satt faktisk stilla 10 minuter och såg film oxå, och det har nog aldrig hänt förrut!! Nu har hon feber och är ganska loj. Tur att jag är ledig nästan tre dagar till, då hoppas jag att de har frisknat till!! =)

När Robban kom hem tog jag mig en snabb promenad innan det var dags att börja med middan. Otroligt skönt att gå när det är ljust ute!! Gick efter skoterspåren, men det var ingen jättehit... men skönt iaf!! =)

Ikväll är det tredje avsnittet av "Johan Falk", jag riktigt längtar!! Synd bara att barnen är hängiga så det inte blir någon repris från förra söndan... =/
Lev å må!! Och ha en riktigt bra söndagkväll!!!
(och om ni int eär rädda för lite baciller, så finns det gott om fika kvar, som ni gärna får hjälpa oss att fika upp! ;P)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)