Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

söndag 26 juni 2011

dammsugarsorg

Idag har vi varit på dop för barnens tremening Ted!! Grabben skötte sig alldeles utmärkt!! Våra barn skötte sig oxå br ai kyrkan, med tanke på att gudtjänsten varade i över en timme!! :) Sen bjöds det på grillbuffé och tårta. Vädret bjöd ju oxå på ett av de bästa!!

Klockan elva skulle vi vara i kyrkan. Halv tio gick Robban ut och jobbade... snacka om tidoptimist... Man kan tycka att han är gammal nog att ha lärt sig hur mycket tid man behöver. Då hade han inte ens valt vilka kläder han skulle ha... Jaja, tur att han bara har sig själv att göra klar och inte två barn oxå...!?? ;P Men vi hann iaf dit! ( Sorry Robban, men jag kunde inte låta bli!! :D)

Robban tog barnen och gick upp och la sig. Jag sitter här och ser nån jättedålig film... tröstätit lite glass har jag gjort oxå...

Har jag berättat att dammsugaren har gått sönder??? ... den som går varm varje dag här, kan ni tänka er hur det ser ut här nu??? Robban tyckte att det var bara att köpa en ny (ja, den är ju faktiskt x antal år gammal). Och jag sa att det var ju synd, jag som tänkte att vi kanske skulle ha investerat i en ny dator... Och tror ni att han började skruva dammsugare??? *haha* den ligger nu i molekyler i köket, men det verkar inte som att den går att få igång. Fast känner jag honom rätt så har han inte givit upp än! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)