Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 7 augusti 2009

Skjutsade Robert till Lövånger på förmiddan, så nu är vi av med honom! ;) *skratt*
Var in till mamma på jobbet och hon bjöd på lunch, fisk och potatis! Jag hade svårt att hålla mig för skratt när jag hörde de gamla som satt där och åt, ca 2 meter från mig. " Se du flicka som sitter där? Vars är hon ifrån? Jaha, från Granliden, jaha, en Melander, jasså, Astrid, är de från Ågrens-släktet?" Jag vet inte om de tror att jag inte hörde dem eller... det kunde nog inte undgå någon... men det var ju kul att ge dem ett samtalsämne en stund iaf!! =) De tyckte iaf att det var roligt att se barnen springa och leka!
Var in på Varuhuset en sväng där Alfons pratade med allt som rörde sig, "Vad gör du? En sån har jag hemma, Vart ska du? Vem pratar du med, gubben?"... ja, jag hörde honom genom hela affären. Men de hade mycket fint på rean! =)
Vi var till Korängesjön och badade, det var jättehärligt, och jättevarmt! (i luften iaf) Hem och åt middag och sen till mormor och morfarAlfons tjatat om att träffa Tobias! =) Jag fick med mig en påse garn hem så ikväll har jag lyckats åstakomma ovanstående bak-verk... med lite övning och finslipning så kanske det kan bli nåt!?!
Nu kallar sängen så jag ska ta och bära upp de små trollen!
Natti Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)