Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 8 juli 2011

Jag och storebror Tobias!! :)
Inatt har inte Robban fått sova mycket inte, pumpstationen larmade och något var fel, så för att vi skulle slippa vara utan vatten idag, eller måsta köpa vatten, for "vattenjouren" ut. Tur att det här är hans sista jobbardag innan semestern, sen får han "vila"! ;)
Idag är vi ju då lediga, och vid frukostbordet bestämde vi oss för att vi skulle ha en bra dag, utan, bråk, skrik, slag och tjaffs... det går mycket dåligt!! ...för barnen iaf... de är så där att de inte kan titta på varandra utan att retas, inte gå förbi varandra utan att ge varandra en knuff...
Igår kväll ville barnen till Korängesjön och bada, och vi fick med oss pappan oxå!! Med håven i högsta hugg begav de sig på fiskejakt... många, många småfiskar simmade kring fötterna, men ingen lyckades de få i håven. Robban var nästan mest idog att få en fisk... ;)
Nu ska vi ut!!!! Funderar på att städa upp i husvagnen... då kanske vi kan komma oss iväg nån gång i sommar!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)