Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 7 oktober 2011

En mysdag har vi haft. Alfons kom inte ur pyjamasen förrns efter två! Det mest ansträngande vi har gjort idag är nog att bygga lego, och det är ju faktiskt roligt! :)
När Robban kom hem for vi till Uttersjöbäckens Bilservice AB, där var det invigningsfest, och en massa folk! Trevligt, och god mat bjöds det på!
Mikaels följde med oss hem en stund, oxå trevligt! :)

Jag har fått en "attack" av illamående/ ont i magen ikväll oxå... så nu har jag knaprat i mig en hårdbrömacka och ett glas vatten och hoppas att det blir bättre av det... :)

Jag har läst flera statusar på FB ikväll om att barn lämnas till barnvakter för att de vuxna ska kunna gå ut och äta och sen gå på bio... Jag blir ju riktigt avundsjuk!! :P Jag minns nästan inte sist vi var ut och åt tillsammans, i bara vuxet sällskap... det är då minst två år sedan... och nå oftare lär det ju inte bli nu heller ;) (vem vill ta hand om tre hulliganer??;P) Det här med att man ska "vårda sin relation" som det så vackert heter, göra saker tillsammans på tu man hand då och då, det fixar vi nästan varje kväll ändå, när barnen har somnat och vi äntligen fått ner rumporna i soffan, lägger vi upp fötterna på bordet och turas om om tv-dosan... så vårdar vi vår relation! ;)

1 kommentar:

  1. Era barn är inga hulliganer och definitivt inte svåra att få barnvakt till, de som är så charmiga !!! =)

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)