Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

lördag 1 oktober 2011

Igår afton hade vi så trevligt sällskap på middag!! :) Astrid blev ännu mer hostig igår kväll och somnade ifrån trevligheterna. Jag förberedde mig på en jobbig och vaken natt med henne, men si så blev inte fallet! Det blev dock morgon före sju...
På förmiddan for Robban iväg och köpte byggmaterial, taklister och foder och dyl! :D Peter och Esther kom och hälsade på. Peter fick sig en klippning, vi fikade och sen gick vi ut i go-vädret. Barnen lekte som vanligt på hur bra som helst, och jag målade några brädor. Grabbarna stökade på med lite ditt och datt. De stannade på middag och efter det blev det ritarstund. Jag skulle ha hämtat kameran så skulle ni fått sett på de engagerade papporna som ritade och målade, och konkurerade med barnen om pennorna ;)
Jag har lyckats sparka in lilltån i vedbänken... det gjorde så sjuuuuukt ont, och det gör det fortfarande, och det är ändå typ 10 timmar sedan. Jag misstänker att den är av, men efter Victors brutna lilltå i somras så vet jag ju att de inte gör något åt nåt sådant, så det är bara att gilla läget. Men liiiite synd tycker jag kanske om mig själv, jag som gick som en kratta av värken sen tidigare... Men gode klantigt var det, vedbänken har ju faktiskt stått där i sju år... ;)
Barnen somnade tillsammans i Alfons säng ikväll. Vi har sett slutet på "Fångarna på Fortet", och nu verkar det inte vara något bra på tv, så jag tror bestämt att vi går och lägger oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)