Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 19 juli 2012

En stöka-hemma-polimasar-dag har det varit idag... Alfons och Astrid har haft vattenkrig ute. Arvid sprang omkring i gåstolen. Robban har fixat med husvagnen och jag... ja, vad har jag gjort? ...servat och stökat.

Barnen valde kräm/ yougart och mackor till middag idag oxå. Hur underbara barn har jag inte egentligen?? Så jag behöver ju inte stå vid spisen sådanna här härliga dagar och laga korv och makaroner, eller nåt annat som de ändå ska klaga på (korv och mackisar är nästan det ända de inte klagar nåt om... ;)) Det är ju ljuvligt! Till mig och Robban marinerade jag tunn-tunnt skivade kycklingfileér som jag stekte och sen gjorde varma mackor av. Mumisgt! :)

Efter middan kom vi på att vi skulle prova min nya kaksprits som jag köpte på loppisen. Första satsten kakor var skitsvårt. Andra satsten (då jag för övrigt fick vara själv i köket) gick suveränt! Bildbevis kommer senare! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)