Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

söndag 8 november 2009

Bröllop! =)

Jaha... så var denna bröllopshelg nått sitt slut! Fredag och lördagmorgon var sjuuukt stressigt med allt bakande, men klockan två igår när vi satt i kyrkbänken så var det bara att vara och titta på de underbart vackra brudparet! De skötte sig jättebra, och bäst av allt, de sa jA båda två!! Astrid tyckte inte att det var värst roligt att sitta stilla på bänken, och Alfons trivdes bättre med att ligga i mittgången... men vad ska man göra... de är ju bara barn...
Supertrevlig bröllopsfest med supergod mat på Bureberget sedan! Lek, dans och glada människor! Astrid somnade i vagnen ungefär vid vanlig sovningstid. Alfons kämpade på och somnade utmattad i mitt knä vid midnatt.
TACK! för allt brudparet MELANDER!!!! =) Ni gjorde det jättebra!
Imorse steg jag och Astrid upp och pysslade ihop ett kort. Sedan for vi till Bureå och firade Roberts pappa! Hem igen till Bönhuset där gårdagens bröllop fortsatte med mat, tårta och presentöppning!
Nu hade vi tänkt få oss en lugn mysig kväll framför tv:n, men barnen verkar tycka annat. De är övertrötta och kan inte komma till ro. Alfons ligger och ropar att han vill minsann inte sova i sin säng. Astrid kämpar med att ta av sig pyjamasen, -hon lyckas!
(Tårtan var det enda kort från bröllopet som var inne i kameran... kanske att det kommer nåt annat senare... ;) )

1 kommentar:

  1. Såå jäkla fin tårta! Va du e duktig!! Karriärbyta kanske...?

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)