Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

tisdag 17 november 2009

Vill ha!!!

Nu har jag vant mig vid Astrids korta hår, och tycker att det blev riktigt bra! =)
Idag har vi varit lediga, jag och barnen. På förmiddan klädde vi oss för att fara på coop och handla, men Alfons ville inte följa med. Så vi ringde mormor och han var välkommen dit! Väl ute så skulle minsann Alfons GÅ till mormorFet! Så han började traska, och innan jag fått in Astrid och dyl. i bilen så hade han hunnit en bra bit ned efter vägen, när jag kom med bilen ställde han sig på sidan och vinkade!!! När jag stannade blev han arg, för han SKULLE GÅ!! Efter lite gråt och jagning så var han iaf i bilen. =)
Medans Astrid sovde i afton så bakade jag och Alfons. När köket var nersölat och det var dax för städning, så var Alfons helt plötsligt borta... han hade satt sig i rummet och slagit på en rallyfilm... rackarunge... =P
Efter middan så har jag bakat lite mer. Robert har tömt skafferiet från återvinningsgrejer. Sen for han iväg till en kompis. Barnen sover och jag sitter och drömmer om en kryddhylla, en sådan som jag visar på bilden här ovan. Om det är någon som har en sådan och vill bli av med den, så tar jag tacksamt emot den!!!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)