Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

onsdag 12 januari 2011

Fejjan

Jobbat tre heldagar, haft sådär "lagom" (??) med huvudvärk i tre dagar... Imorgon är vi lediga för att sedan hoppa på tre jobbarpass igen! Jag har skrivit förrut att jag tycker att vi har så himla kul på jobbet, och det har vi verkligen!! Iaf de flesta dagarna, det behövs inte mycket ibland för att det ska vara svårt att få ned mungiporna igen. Och ibland behövs det bara något "dumt" för att man ska stå dubbelvikt av skratt. Alla borde få prova jobba på Nygården!! :)
Facebook... något man lätt kan bli beroende av, även om få och nästintill ingen törs erkänna det! Nu efter Nyår så verkar många ha tänkt sig ett nytt liv med en massa träning. Typ var tredje status handlar om att det har tränats på alla de möjliga sätt, en annan får ju dåligt samvete då jag inte kommer mig för mycket... Jag saknar verkligen att bara komma mig ut att gå. Men det är inte så lämpligt att lämna två små busar hemma själva... Inte heller att ta dem med sig... Men nån gång kanska jag oxå kan bli duktig!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)