Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 6 maj 2011

Härliga fredag

En underbart ledig dag!! Jag och barnen tog en liten sovmorgon, sen klädde vi oss och for till Lövånger, mötte upp med mamma och mormor och åt lunch med dem. Sen en tripp till Varuhuset innan vi for hem och åt glass!! :)

Tacos till middag och sen till Bureå för att byta bil, körde en sväng och tittade på trädgårdar, för att få lite ideér... Jag skulle verkligen vilja ha det fint här ute, men jag vet ju inte hur jag vill ha det!! När jag fyller det där hemska nästa år, så önskar jag mig en trädgårdsritning!! Kommer ni ihåg det? ...för jag lär glömma! ;)

Barnen sover, Robban me. Jag ser "twilight". Jag har ju sett den förrut och borde verkligen gå isäng eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Jepp, jobbarhelg igen, jag tycker att jag jobbar helg jämt... Jag har ju ett jättebra jobb, och trivs verkligen, och att jobba helg ingår ju liksom i detta yrke... men, just den här helgen, och jag vet inte varför, kändes nalta jobbig att jobba, skulle hellre vara hemma med familjen och stöka på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)