Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 26 maj 2011

vilt zoo...

Är ganska stolt över sig själv, det kan man väl få vara nån gång??? ;) När vi kom hem från jobb/dagis hjälpte jag barnen att gräva fram dessa äckliga maskar som fick flytta ned i en liten hink... och se där när vi satt på huk kom det en ÖDLA och svansade förbi... Allvarligt, varför kommer dessa äckliga djur till mig?? Men, mamman skärpte sig och visade inte sin rädsla, vi följde efter ödlan och gjorde allt vi kunde för att Astrid inte skulle trampa på den... *fy och hurrves* Men som sagt, jag känner mig stolt över mig själv! :P

Oväntat besök just före middan, trevligt!! Hade herrn inte haft brottom iväg hade han fått stanna på middag... ;)
Robban for bort efter middan, vi gick ut. Drog ned soptunnan till Ringvägen, och vet ni vad?? Den var ju inte full!! Vår soptunna brukar alltid stå och gapa lite och visa soppåsarna... måste ju betyda att jag har sopsorterat alldeles förträffligt bra!! ;)
Barnen har hoppat studsmatta medans jag har påtat på. De har haft så roligt tillsammans. Jag förundras över Alfons, vilket tålamod han ibland har med sin lillasyster. Hon blev såklart arg när vi skulle gå in, och jag orkade inte tjaffsa i en evighet med henne, men si det orkade Alfons, och tillslut hade han med sig en glad tjej in! :)
Jag har klippt barnen ikväll. Alfons är inga problem. Men Astrid... hon ska jag ALDRIG mer klippa själv!!! Hon satt inte stilla för fem öre... hon hade så mycket att titta på, saxen, kammen, Alfons, mig, handduken... hon gjorde i princip allt utan att sitta stilla... jag klippte typ 3-4 cm, men det är tur att hon har lite självfall så att ojämnheterna kanske inte syns så mycket... det hade inte torkat när hon kröp isäng så jag hann inte se hur det blev. Men nästa gång blir det att gå till en frisör!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)