Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

lördag 28 maj 2011

Lördagen

På förmiddan for vi till Hedensbyn för att fylla på gasoltuberna, det var nån kampanj så det var billigare. Där fick man även ballonger, korv me bröd och kakor. Sen for vi till Bygdeå med en tårta och hälsade på Roberts mormor! :) Morbror Ronny hann vi oxå träffa en snabbis! På hemvägen blev vi så sugna på pizza, så middagen intogs på Lövångers pizzeria. Men när vi hade ätit klart så kom vi ju återigen på att det inte är så gott... men men... ;)
Väl hemma hoppade vi upp på cyklarna och tog en cykeltur. Det var premiären för Astrid i cykelbarnsadeln, och det gick ju kanon!! Sen har vi krattat ut lite jord och sått lite gräs. Barnen är så duktiga på att hjälpa till! Robban och barnen har farit till crossbanan. Så jag gick in för att snabbstäda lite. Men jag bestämde mig oxå för att sätta mig ned en stund och njuta av lite av ensamheten... men nu har de varit borta så länge att jag börjar vara less på att vara ensam... kanske borde städa lite mer då... ;)
Tvättmaskinen surrar... tänk att det aldrig ska gå att tvätta rätt antal sockar... det är alltid udda par, någon, fast oftast NÅGRA, sockar saknar sin maka... mycket irriterande!! Jag ska nu börja para ihop smutsiga sockar innan de läggs i tvättkorgen. Det har jag förrut tyckt varit irriterande att sockarna sitter ihop och man måste sära på dem innan de stoppas in i maskinen, men det är tusiken i mig mindre störande än att ha ojämnt antal sockar!!!! ;P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)