Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

måndag 23 maj 2011

ovärt

"Gert Fylking, din röst i natten" eller vad det då heter, radioprogrammet som sänds på rixfm på kvällarna, det måste ju vara det typ sämsta som finns att lyssna på...??

Hon somnade tillslut, efter typ 1½ timmes tjattrande i sängen... Man kan ju nästan inte annat än att skratta... ;)

I brist på annan sysselsättning ikväll så har jag tömt tvätt(-tork)-ställningen. Det är ju sjukt tråkigt att vika bort tvätt. Och så länge tvätten hänger där så känns det sjukt jobbigt att tvätta för man gruvar sig för att vika bort tvätten... men nu är det gjort, så imorgon kan jag tvätta några maskiner tvätt, och det känns inte alls så jobbigt att hänga den... För nej, jag kan inte bara ta bort den rena tvätten och lägga den på hög, den måste vikas direkt...

...snacka om ovärt inlägg, får jag skylla på att jag är trött?? ;)

Fläkten i bilen funkar inte... mycket obehagligt, det är antingen svinkallt eller olidligt varmt i bilen... och imma... Men bilen går ju iaf, och tar oss från plats A till B, det är huvudsaken!! :D

Sov gott

2 kommentarer:

  1. Jag viker också tvätten direkt från linan, då behöver man ju inte stryka den ju! Så där håller jag med! Men Gert i natten är väl inte så tokigt! Kan va rätt underhållande tycker jag. En kväll var det en tant som ringde in och skämdes tokmycket för att hon varit upp och dansat... på ett dansgolv... och hon var inte ensam utan det var fler som dansade, men hon skämdes för hon är en sån som inte dansar sa hon, det bara är så... men så hade hon dansat ändå och höll på att skämmas ihjäl! Ja det finns då alla sorters människor!
    Gonatt!
    /Annika

    SvaraRadera
  2. Du kan ju lana min bil, vi kommer ju inte hem foran om en vecka.
    P

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)