Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 2 augusti 2012

Idag har vi varit på Svanseles Vildmarkscenter. När vi passerade Skellefteå så öste regnet ned och det blixtrade och åskade. Mysigt att sitta i bilen... Men tankarna for till mor och far som körde motorcykel dit... Men de var torra när de kom fram! :) Det var även moster och morbror med familj som var med! :) Har ni inte varit där så tycker jag absolut att ni ska bege er dit! Barnen tyckte att det var jätteroligt att gå i alla rum och titta på alla djur. De kunde tom hålla sig från att röra dem! :) Sen åt vi av all den goda maten som Yngve gjorde åt oss. Kulpotatis, ren-/ älg skav, lax, plättar, mm som lagades till ute på muurikan. "Ni skall äta tills magen lossnar från ryggraden!" sade han. Och vi åt och åt, från takspånstallrikar. Superduper gott var det! :)
På hemvägen stannade vi hos farfar och Lena och surrade och fikade. Där blev jag en burk hjortronsylt rikare, VILKEN LYCKA!!! :)

Nu har jag just surrat upp Robban att sova i sängen ist för i soffan. Nu njuter jag av att få sitta här själv, i lugn och ro... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)