Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

onsdag 24 februari 2010

Du är inte gammal, du är bara född för tidigt! ;)

Idag har vi varit och hälsat på den grannatse pojken i Bissjön, lille Eddie! Han var sååå söt! Gosa och rapa fick jag göra med honom!! =) Det var så roligt att träffa dem, även Sara och Magdalena var där, hos Anna!! =) Alfons gjorde ett alldeles eget kort till lille Eddie! Slog in paketet gjorde han oxå själ! Ja, mamman i huset är onekligen ganska stolt över honom!! =) Jag kunde ju givetvis inte låta bli att göra ett kort jag me! =)
Och i det paketet låg denna filt som jag virkat till honom! Vi hade även med oss en påse "arvegods" och lite fika! =)
När vi for hem så somnade givetvis barnen i bilen. Och de fortsatte sova när jag burit in dem... Alfons hade lyckats få en sticka i foten hos Anna, och var så ledsen och kunde nästan inte gå ( ;D) Och av nån anledning så var han så rädd om den... =P Men nu när han somnat så gick det bara finfint att ta bort den! =)
Efter middan var vi bjudna till Gärde på kalas! Även dit hade Alfons knåpat ihop ett kort! =)
Å ja me! ;) Mycket trevligt, som alltid! Nu är ögonlocken så tunga att jag måste gå och lägga mig! Jag sa till Robban att jag skulle ligga i sängen före kl 22, han trodde mig inte, så nu må jag rappa på!
God natt alla vänner, vilka ni nu är!?

1 kommentar:

  1. Jag räknar mig som en av vännerna! ;-)
    Ni verkar ha haft en mysig dag i går.
    /Therese

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)