Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 12 februari 2010

kRaM

Började jobba klockan sju imorse. Kostade på bilen en värmande lapp idag me... 27:- för att ha motorvärmare... jag kan säga er att min bil inte är bortskämd med det!!! ;)

Hade huvudvärk hela förmiddagen, mådde lite tjyvensilla och kände mig yr... Men det kändes bättre efter lunch, och framförallt efter mötet som jag gruvat mig för... Det gick sisådär, men nu är det gjort iaf!! *phu*

När barnen var hämtade från dagis for vi hem och packade skoterkläderna till Robert. Sen drog vi vidare till hans jobb och lämnade dem. Han skulle ut och sladda leder ikväll, och trodde sig bli borta länge. Vi for hem igen och lagade mat; rotmos och korv. Astrid har badat och Alfons har lekt. Nu sover den yngsta och Alfons har nog snart somnat här i soffan. Och DÅ, då ska jag ta fram en liten godispåse och njuta av ensamheten!!! Det kan låta jättedumt, men jag uppskattar faktiskt att få vara själv ibland, det händer ju inte särskilt ofta!! Även om jag måste erkänna att jag saknar att inte höra slammret av Robbans sjåande där uppe... ;)

På jobbet idag så fick jag plötsligt lite hårmassage av en boende. Skönt, kanske inte så fräscht då man aldrig vet vars de varit med händerna tidigare, men skit samma!!! ;) Jag har ju dusch! Hursomhelst, så måste jag erkänna att jag blev för omväxlings skull riktigt fin i håret! Hon fick liksom till det på ett annat sätt... =)
Nu är det "Postkodmiljonären" på tv, tänk om nån skulle knacka på dören och ge en en check på 100´000:-.... men om jag har förstått det rätt så måste man visst vara med och tävla/ ha lotter på nåt sätt... ;P
Hörrni, ha en underbar helg om vi inte hörs av nå mer!!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)