Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 23 februari 2012

Vet du, det bjöds inte på nån varm choklad, och dessutom var det bara plastmuggar!!!!

Barnen har verkligen gjort sitt yttersta för att tjaffsa och vara osams idag. Tom ute var det bråk. Alfons for på innebandyn efter middan och när de kom hem och la sig att sova, så var det inte utan att jag tyckte att det var skönt med tystnaden (får man säga så som mamma??) Jag hann med en liten promenad oxå, ljuvligt att få ha hjärnan ifred ett tag och försöka tänka en tanke klar utan att bli avbryten. Jag har annars ganska svårt för att tänka en tanke klar innan nästa tar vid. Även om jag sätter mig ned och tänker att nu måste jag verkligen tänka igenom det här så far tanken iväg till nåt annat, och nåt annat, och nåt annat... Undrar om det finns nåt namn för det? Nån bokstavskombination har jag nog...

Stormen Paul(ina) (varför har stormar alltid kvinnonamn???) har dragit fram här... Träd har fallit kors och tvärs efter vägen... ;) Nä, det markägaren som håller på att gallra bland träden här nere efter våran väg. Det blir nog fint, men just nu ser det ut som om en storm har dragit fram. När jag var ute och gick ikväll, så kände jag hur gott det luktade av alla omkull huggna träd, det luktade morfar Elof!! <3 :)

2 kommentarer:

  1. Stormar har inte alltid kvinnonamn, varannan har ett kvinnonamn och varannan har ett mansnamn

    P

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)