Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 8 mars 2012

Sönerna Dotra
Jepp, han är blåögd! ;)
Alfons visar hur man spelar på DSet
Nästan läskigt lika varandra?
Mycket ska man stå ut med som lillebror...
Fotograf: Atsrid
Fotograf: Alfons

Ser på ett program om tvångstankar. En som är rädd att det ska hända nåt hemskt med nån närstående om hon inte trycker på ljusknappen på rätt sätt, nån som tvättar sig frenetiskt... ja, helt sjuka grejer, och det är ju faktiskt vad det är oxå, en sjukdom. Försöker komma på om jag har nån tvångstanke... garanterat... Tror att jag redan har skrivit om köksskåpsluckorna för länge sen. De måste vara stängda!! Att fara bort och veta att ett köksskåp står öppet "finns ju inte på världskartan"!! Inte så att jag tror att det händer något hemskt, men det är störande, och onödigt! Tror kanske att det har nåt att göra med nån spökhistoria jag hörde när jag var yngre, nåt om att man skulle se till att alla garderobsdörrar var stängda så att inte dj*vulen skulle komma ut... nog vet väl jag att han inte bor i nån garderob, och garanterat inte bland mina glas och tallrikar, men om jag ska hitta nån slags grund för den "fobin" så blir det nog det. Mer då? Handlar jag frukt så tar jag alltid ett ojämnt antal, bara för att jag tycker att det känns bättre att köpa fem äpplen än fyra... Sen kan jag nog inte komma på nåt mer...

När vi skulle ställa till med bullbaket så hade vi ju inga bullformar. Så det fick bli bak efter middan istället då formar hade inhandlats. Inte för att jag egentligen behöver några formar då bullarna envisas med att inte stanna i dem... Ja, jag vet att jag sagt att jag inte ska baka bullar nå mer, men va tusan, mormor ville ju ha, och inte kan jag säga nej till henne heller!! Dessutom ska de vara laktosfria och innehålla liten mängd socker. Och jag tänker skylla på det laktosfria smöret och mjölken att degen blir jättekonstig, den blev det förra gången jag bakade till henne oxå. Kan det vara så?? Den blir inte så där trådig då den jäst utan som mer stum... Tre plåtar bullar blev det, jag samlade ihop dem som såg minst förskräckliga ut, 20 stycken blev det... hoppas att det räcker åt "bönefikat"... ;)

Förrutom 3-4 rabiata utbrott från dotra idag, så har jag ibland misstänkt att nån har bytt ut mina två älsta hjärtegryn. De har lekt och skojat med varandra jättebra idag. Jag har ibland varit tvungen att gå och se så ingen legat avsvimmad eller nåt, då det varit relativt lugna lekar. Jag har sett/hört (jag tror att det var i nåt "super nanny" program) att man ska avbryta barn som leker bra oxå, för att berömma dem just för att de leker bra, så de ska förstå att de leker bra. Och inte bara säga till dem och ge dem uppmärksamhet när de inte leker bra.

Näe, nu må jag sluta svamla. Vissa dagar kan man inte komma på nåt att blogga om. Men vissa dagar kan man skriva hur mycket som helst... då måste man välja vad man ska printa ned. Och nu tänker ni "Och då valde hon att skriva om detta värdelösa ting!" ...hrmpf... ja, jag gjorde visst det... ;)

Sköt om er! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)