Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 20 april 2012

Jag utser härmed den 20 april till den stora gnäbbar-dagen!! Alfons och Astrid har inte gjort mycket annat än gnäbbat och bråkat idag. Jag vet inte hur många slagsmål dem emellan jag har avstyrt... *suck*
...undrar om man kan få det infört i almanackan... kanske tom som flaggdag!? ;)

2 kommentarer:

  1. ...dagen är ju inte slut än, de kanske samsas som aldrig förr fr.o.m 13.30???
    Håller tummarna för det, annars skickar du minst en av dem till granntanten, hon kan behöva lite fart och fläkt så här på en fredag.

    Om du ska införa flaggdagar måste jag fråga har herrskapet flaggstång? Det minsta man kan begära är ju att ni själva flaggar den 20/4 hädanefter? Vi har flaggstång men ingen lina så vi har lagt sådana planer på hyllan ;)

    SvaraRadera
  2. Granntanten fick stå ut med ´dem en stund igår, jag kan inte utsätta henne för det två dagar på raken! ;) Jag stack ut ett öra igår för att höra om jag hörde dem, men det enda jag hörde var ett tjut från Nancy, men det lät som ett glädjetjut! :) ...kan tänka mig att de hoppade i en vattenpöl eller nåt ... ;)

    Nähe, det var ju det där med flaggstång då... där sket det sig... Får väl införskaffa en fasadflagga! :)

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)