Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

lördag 13 juni 2009

dagen idag

Duktiga tjejen, som blev 9 månader igår!!
Badbarn
Idag har det ju inte varit så roligt väder, regn och blåst. Tyckte minsann att vi såg på tv-vädret igår att det skulle vara kanonväder idag... men icket!
Så medans barnen sovde så bakade jag lite, men de blev inge bra... stoppade de i frysen och där får de nog ligga tills de är frystorkade och bara att slänga. Sen har barnen ätit en lång och rolig (?) lunch, och för att få dem rena efter lunchen så var det enklast att stoppa dem i badet!
Medans Astrid har sovit ett KORT eftermiddagspass så tog jag och Alfons fram den nyinköpta tågbanan. Skitskoj!! Nu sitter även Astrid och leker med den!
Jag lyckades iaf få på Alfons en blöja när han sovde (han sovde i 2 timmar!!!!!) men när han vaknade så var han fortfarande torr!! Och det är han än! (alltså han har satt sig på toan när han behövt) Håll tummarna nu att han fortsätter att vara så här duktig! Jag har ju som föreställt mig att han kommer att vilja ha "bölja" tills han börjar skolan iaf!! ;)
Robert ringde just och sa att det skulle dra ut på tiden med skruvningen i afton. Så det blir nog en sen middag idag...
Nu är de less på tågbanan, bäst att hitta på något annat!
Lev och må!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)