Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

söndag 17 oktober 2010

Smoothie

Det här har verkligen varit en lugn och skön helg! Tagit dagen som den kommer och dolat och faktiskt fått en del gjor toxå! Idag har jag och Alfons varit till stan (vi hade några stalkers efter oss under princip hela stadsresan!! ;P) vi hade det riktigt trevligt, bara jag och han!! Robban och Astrid var hemma och grejade på här ute med traktorn. Var bjudna på kalas i Gärde efter lunch, så dit och fika gotårta och surra ett tag!

Efter middan som bestod av stuvade makaroner och stekt fläsk for vi och hälsade på mor och far en stund. Nu sover barnen och vi sitter och ser på "Rallybrudar" och dricker smoothie!! :) Väldans gott!
  • 1 dl naturell yougart
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk strösocker
  • 50 g bär/frukt

Mixa ihop och njut!!

Imorgon har jag kurs istan och sedan förhoppningsvis en lunch med svägerskan! =) Efter det bär det av till Ånäset för att besikt abilen. Jag är förvarnad om att punkterna på besiktningsprotokollet kommer att bli många... :( Funderade ett tag p åom jag skull eta kortkort-kjolen, i syfte att skrämma dem!!! ;) Eller att bråka upp barnen så att de är på gräsligt humör och besiktningsgubben blir stressad och bara vill bli av med oss... Men det går knappast vägen nåt av det! :P Så håll tummarna!!

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)