Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

måndag 5 oktober 2009

"ditan å datan"

Idag har jag fått medicindeligering på jobbet... jag hade tänkt vägra ta det på några månader och skylla på att jag kände mig osäker... =P Men de gick inte på det. För den som inte vet det: har man inte deligering så får man inte ge mediciner, vilket innebär ett ansvar mindre, för den som inte har det, för dem som har det innebär det givetvis mer ansvar. Så jag tänkte liksom flyta omkring bara, men icke sa nicke... ;)

Barnen har haft det bra på dagis, Astrid ser ut som "Rudolf med röda mulen" hon hade ramlat och dunkat näsa+kind...
Jag köpte ju ett par Kavatskor till henne för 10 kr, jättefina, förutom att de luktar mögel!!!! Jag har försökt vädra dem men utan nåt bra resultat, nu hade de på dagis haft dem i torkskåpet, och jag lovar er, det luktade inte mindre!! Varm mögel... "Ja, men för 10 kr kan du ju kasta bort dem..." sa dagispersonalen. Men nu gör jag ett sista försök och kör dem i tvättmaskinen få se om det blir bättre... De är ju jättefina och bra på alla andra sätt! Har ni nåt annat tips????

Alfons längtar efter vintern! Han frågar gång på gång om det är vinter nu... Och det är klart, vi säger ju: ta på dig vinterskorna, nu är det vinterdäck på bilen, ta vintermössan... så det är inte lätt för honom att förstå att det inte är vinter...

Ja, som skrivet; nu har jag vinterdäck på bilen!! =)

2 kommentarer:

  1. Det här är en dunderkur för tygblöjor som inte riktigt vill släppa lukten: köra gärna i 90 grader. Några droppar handdiskmedel i förtvättsfacket, tvättmedel och ättika i sjöljmedelsfacket. Citronsaft ska visst också vara bra för att ta bort lukt. Ättikan har antibakteriell effekt.

    SvaraRadera
  2. Tack!!
    Bara "vanlig" tvätt i maskin gav inget resultat, så jag ska prova ditt tips imorgon!! =D

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)