Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

måndag 12 oktober 2009

ingen kotkort

Oj, över 3000 besökare!! Vilka är ni?? :)

Besiktade bilen imorse. Efter lite fix hos "svärfar" så gick det galant! Jag hade varken kortkort eller kakburk med mig! ;) En anmärkning på en trasig blinkers, annars var det i stort sett en PÄRLA!! =)
Barnen hade jag lämnat hos Faster Ulla för sedan har jag sprungit på stan för att hitta finkläder till barnen. Tillslut så kom jag hem med några påsar!!

Alfons sovde en stund när vi kom hem och vaknade och skrek som en galning i typ 40 minuter att han hade ont i örat... han bad (???) om att få en "tablett i rumpan", så det fick han och sen lugnade han sig... jag vet inte riktigt vad det var, tänkte att han hade legat konstigt på örat, för det kan ju göra jätteont, men inte så länge... jaja, det onda är då borta nu!

Efter middan kom Cornelia hit! Jag behövde fara och handla så jag stuvade in alla tre barnen i bilen och for iväg, och det gick jättebra!
Barnen sover, så nu blir det mys en stund i soffan! =)

2 kommentarer:

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)