Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 20 augusti 2010

swingers...? ;)

Idag har vi dragit ut husvagnen till Bjuröklubb!! =) Vi bor grannars med Mikales. Surströmming blev det till middag, mumsigt värre! Astrid har int evarit nöjdast ikväll, hon har ramlat och gjort sig illa, int efått följa med de andra barnen osv... De som bor på andra sidan grusplanen (2 par i "högr ålder") har högt påpekat detta (inte direkt till oss) och undrat om vi misshandlar barnen... flera kommentarer har ljudats över planen. De själva har suttit och snapsat hela aftonen/kvällen och blev allt annat än tystare. Hundar hade de oxå, lösa... En av dem kom in i vårat förtält och då kan jag lova er, kära läsare, att då var det tur att Herr Holmqvist inte var i närheten! Då hade den hunden nog haft svårt att få ut Robban sko ur rumpan... ;) Jag gjorde den lite snällare varianten och gav den bara en liten knuff... tur att Alfons gått och lagt sig! Det sista jag såg av de äldre "grannarna" var att de vinglade hem till sina husvagner.. men jag tror minsann att fel karl gick in till rätt kvinna... Hur tänkte de då?? ;P

Inatt får Robban och barnen klara sig utan mig då jag jobbar. Men efter lite sovning i morgon förmiddag så tänker jag infinna mig i Bjuröklubb igen för att serveras hamburgare till lunch! =)
Hoppas att ni får er en god natts sömn!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)