Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

lördag 7 mars 2009

IDOL!! =P

Har varit dålig på att ta och ladda in bilder nu
ett tag, men det blir som lite roligare med en
bild, så ni får hålla till godo med gamla bilder...
Jag har ju glömt berätta att jag köade på Åhlens i timmar för att få en signerad cd-skiva av idol-vinnaren Kevin Borg... nä. inte direkt!!!! Hade jag vetat att han skulle vara där klockan tolv hade jag inte sparat Åhlens till sista affären att kika i... det är inte klokt va folk det var där, men jag lyckades tränga mig förbi dem och när jag stod och tittade på barnkläder så komme han då lix och gick förbi mig först!! Så det så, småtjejer!! =P *hahaha*
Idag har vi varit på stan och handlat lite smått och gott. Nu ikväll har vi vari till Klara och grattat henne på 5-årsdagen!! Mycket trevligt!! =)
Nu har just melodifestivalen slutat och jag tycker att det är alldeles för tjatigt... tacka vet jag när man var barn, och det var EN kväll man hade det jättemysigt och lyssnade på alla låtar och sen fick läsa nästa dag att det var fel låt som vann...

2 kommentarer:

  1. Hejsan svejsan!
    Idag var jag din första besökare tror jag (om jag ska lita på besöksräknaren);)

    Kul att du fick se Kevin, säkert att du inte frågade efter en autograf i alla fall?? *hihi*

    Jag håller helt och hållet med dig om Melodifestivalen, ingen charm med det längre, bara långdraget...

    Ha en fortsatt trevlig helg!

    K R A M I S från Therese

    SvaraRadera
  2. Jag har ständigt 1 besökare... =P ...den ändras aldrig...

    nja... tanken slog mig att jag skulle skjuta ut barnvagnen så han var tvungen att stanna, men jag ångrade mig i sista stund! =0)

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)