Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

måndag 19 juli 2010

Alone...

Jag såg hela "Mamma Mia" den där kvällen/natten... jag kunde lixom inte komma mig isäng... Men den var lika bra som alltid!! =)

Idag har vi lyxat på det med en räkmacka till lunch i Stackgrönnan. Trevligt sällskap av Mikaels hade vi oxå! Sen köpte vi glass som vi for till Peter och åt upp, där var även mor och far och Tobias, och givetvis hade vi glass men till dem oxå!!! =) Åå, du får så himla fint broder!!! =)

Till middag blev det grillat, jag undrar just om man kan äta sig less på det...? Jag tror inte det!!! =P Även middagen sällskapade vi med Mikaels! Sen kom cross-folk, svärfars, mor å far och Tobias oxå förbi!! =) Mycket trevligt!! Dock avslutades ju inte cross-folkets visit på banan så trevligt... Men det gick tydligen bra iaf!!!

Robban är ute, och jag slötittar på "Sex and the City"... Det är ju bara en serie, jag vet, men tänk er vilket förhållande de där tjejerna har... prata om vad som helst, när som helst, alltid vara där och ställa upp för den andre... en sån vän skulle jag oxå vilja ha...

Kraaam på er!

1 kommentar:

  1. Jag har än så länge aldrig sett ett helt avsnitt av SATC, men vet ju vad det går ut på: du fångade det på pricken. Väldigt fint skrivet!

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)