Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 29 juli 2010

Så här ser det ut hemma då det visas något med motorsport på tv:n... =)
Det bästa vädret har vi inte haft på vår minisemester i Bjuröklubb, men det har varit underbart iaf!! Vi har njutit av tid tillsammans och barnen har nöjt lekt efter de förutsättningar som funnits... vi har byggt en hel farm med hagar av stenar, massor av kott-djur och på farmen fanns tom en "säl-hage".
Barnen har varit slutkörda på kvällarna vid åtta-tiden så då har de gått i säng. Men... Astrid ska tjaffsa, bråka och protestera innan hon somnar... En av oss tar en ca halvtimmes bråk med henne, sen tar den andre över och då somnar hon nästan direkt. Hon ska liksom köra slut på en av oss först. Alfons är fantastisk, han somnar trots allt skrik. När de somnat så har vi suttit i förtältet och myst med gasolvärmaren, korsord, nötter och vänner. OTROOOLIGT trevligt har vi haft!! =)
Igår mullrade och blixtrade det rejält, och inatt kom regnet. Och som det regnade!!! Tom Alfons vaknade av smattret och trodde att det skulle regna in. Han sover ju iockförsig bara 40 cm under taket... Men mysigt var det!!!
Vi sovde aningens förlänge imorse med tanke på att vi skulle vara ihoppackadeoch hemma vid 9-10-tiden. Robban skulle ju med JL-teamet till Lycksele, men vi var ganska snabba imorse tycker jag!! Och lyckan var total för Alfons då han fick höra att han fick följa med!!! Snacka om salig pojk! Hoppas att det har gått bra för dem och att han har skött sig snyggt!! =)

När grabbarnan farit la jag och Astrid oss och sovde en stund, sen har vi dolat på, varit på promenad med efterföljande skavsår, varit och handlat och hälsat på mormor och morfar en sväng. Nu sover lillan och jag myser under en filt. GRabbsen borde komma hem inatt nångång sent... iaf Affe!! =)

2 kommentarer:

  1. Hundägare borde verkligen hålla koll på sina hundar. För även om hunden är "snäll" kan man aldrig veta hur den reagerar nästa gång. Blir riktigt förbannad när jag läser hur det blivit för dina barn. Här på gatan har vi några som har sina hundar lösa eller helt enkelt bara dålig kontroll.

    SvaraRadera
  2. Ja, det känns som så onödigt...

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)