Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 22 juli 2010

dyngsur...

I gymnasiet så sydde jag en klänning, hittade den för några dagar sen och provade den på Astrid, lite förstor för henne, men hon tyckte om den och blev tokarg när jag tog av henne den... Alfons ville såklart oxå prova, och jag tycker nog att den passade bättre på honom, men pappan uppskattar det kanske inte..? ;) Jag vet att jag sydde en mössa till oxå, men det vet jag inte vars den är... men visst var jag duktig?? =P Minns dock inte betyget... IG kanske... för visst betyder det Imponerande Godkänt?? ;)
Idag har vi varit till Risböle och hälsat på i "Torpet" hos Ulrika och Erik. Alfons komme oxå dit, men via ett annat fordon, han fick åka maskintrailer från Lövånger med Ubbe. Sen fick han åka traktor med honom oxå då den lilla stugan skulle flyttas, tror ni att han var lycklig??? Och det var så mysigt och trevligt där... förutom myggen då!
Främmen från Burvik ikväll, oxå mycket trevligt, synd bara att barnen var så trötta och gnälliga. Men bättre lycka nästa gång!! =)
Imorgon hämtas soporna, så jag gick ner med tunnan till vägen, och regnet ÖSTE ner... att springa barfota i blöta foppa är ingen bra idé... jag var dyngsur hela jag... och visst är det konstigt, när första droppen träffar marken måste det ju vibrera flera kilometer och maskarna väcks till liv och kryper upp på vägen... Och det har jag ju skrivit förrut, att jag och maskar inte är någon bra kombination... *huvva* Och som sagt att springa var ingen bra idé, att ta av sig till barfota kanske...? Men tänk er att trampa på en slibbig mask och halka omkull... *kräks vid tanken*
Nu ser vi "Sveriges fulaste hem" och får för en kväll känna att man har det ganska fint hemma!! ;) Visste ni om att de där två, Simon och Tomas är ett par???
Önskar er en trevlig kväll!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)