Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

söndag 4 juli 2010

baddag

Robert var borta på förmiddan så jag och barnen for till Korängesjön och plaskade lite. Faktiskt ganska skönt!! Och barnen var mycket tuffare i vattnet än vad jag trodde att de skulle vara. Men tänk om man kunde slippa all sand som följer med överallt!!?
JAg tog min cykelrunda mitt på dan i dag, kändes ovant, då jag oftast tagit den efter det att barnen krypit i säng. Har lyckats ladda in lite musik i mobilen som jag kunde lyssna på, är int eså haj på det där, men det blev iaf lite Jon Bon Jovi att skråla till. Och det gjorde jag minsann, skrålade allt vad jag kunde, men bara där jag visste att ingen kunde höra mig!! =) Men visst är det konstigt att vinden alltid ska vara mot mig!!!! Vilket håll jag än cyklade... =/ Men det var härligt iaf!!!!! =)
Ikväll tog vi oss en cykeltur till mor och far. Alfons var jätteduktig som cyklade hela vägen fram och tillbaka. Astrid satt nöjd bak i cykelkärran och snurrade på med bältena.... Nästa gång vi är på Biltema så ska jag kolla om en sån där extra grej till cykelkärran som vi kan sätta på Robbans cykel, så jag slipper dra alla gånger!!!!!!! =P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)