Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

torsdag 8 juli 2010

underbart!!

Var till Lövånger på förmiddan, gick en sväng på varuhuset, men inga större fynd gjordes... Snabbträffade Robban på hans lunch, men han hade brottom iväg... man kan säga att jag blev "dissad för en annan"... ;) *skratt*

Medans Astrid sovde lekte Alfons affär i lekstugan, och jag staplade stenar, riktigt kul! Näe, jag vet -jag är inte som alla andra... men det är väl bra?? =) "Jag blev som jag vart, när jag inte blev som jag skulle..."

Självklart har vi även varit till Korängesjön och badat. Alfons hoppar från bryggan men vill inte så gärna gå så långt ut. Astrid ville hålla handen och gå runt bryggan, då nådde vattnet upp över bröstet på henne, hon halkade till och hamnade nästan under vattnet, och hon skrattade!! Hon tokskrattade och tyckte att det var jättekul!! =)
Semestern har varit underbar så här långt!!! Och fem veckor återstår, och jag tror att det kommer bara att bli bättre och bättre!!!!! =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)