Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

onsdag 6 maj 2009

Gris+fisk

Var till stan en sväng på förmiddan. Även denna gång hann jag hem en stund innan vi skulle vidare till Lövånger och hämta Alfons. De (Alfons & Astrid) har för övrigt fått plats på dagis i Bureå till hösten!
Har gjort ett försök till att baka "cupcakes" idag. Det var roligt, men de ser ju inte alls ut som de ska göra... det är med "Marianne-fluff". De fick godkänt iaf! =) Men jag har kvar flera stycken, tror ni att man kan frysa dem??
Alfons har varit ute och lekt en dryg timme i afton, före maten. Det är så roligt att smygkika på honom... han lekte väldigt mycke i den stora vattenpölen... ;)
Till middag idag blev det nåt jag sett hos "Martha Stewart", bacon lindat runt lax, klyftpotatis, sås och haricot verts, rikigt gott om jag får säga det själv!! ;)
Har varit till mamma och pappa ikväll och sett dem såga itu en jättebjörk. Alfons var goode fascinerad! Han och Cornelia hann sparka boll en stund oxå!! =)
I detta inlägg har jag varit "tvungen" att googla två ord, som jag inte hade en aning om hur de stavades, kan ni gissa vilka!!?? ;)
Jag är fortfarande suuupertrött, känns som om jag aldrig kommer att få tillbaka nån slags energi... Men nu ska jag göra det enda jag kan göra åt saken; gå och lägga mig!
God Natt!

4 kommentarer:

  1. Gissar på "haricot verts" och "fascinerad"
    P

    SvaraRadera
  2. Exakt samma gissning har jag =)

    SvaraRadera
  3. Om anonym avslöjar sig ska jag berätta vilka ord det var jag googlade!! *skratt skratt skratt* =P

    SvaraRadera
  4. Du vet vem jag är /P

    SvaraRadera

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)