Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

tisdag 12 maj 2009

Mörkrädd

Igår blev det inget bloggande. Peter och Roberta var borta över dagen så jag hjälpte mamma att ta hand om barnen. Alfons och Esther lekte och busade som vänner mest hela tiden! ;) Vi var i lekparken och gungade och åkte rutsh-kana. De tre minsta sovde, åt, skrek,tjollrade, åt, sovde osv osv...

Klockan visade midnatt då jag och mina sovande barn satte oss i bilen hem igen. Jag körde via Hedensbyn, Bergsbyn... det är ganska mörka vägar, och jag är sååå otroligt duktig på att skrämma upp mig själv! Jag är ju jättemörkrädd, och det blir inte bättre när jag tänker på de hemska spökhistorier vi hörde när vi var på kollo... eller, visst har ni hört den om kvinnan som står och liftar och helt plötsligt ser du henne i baksätet via backspegeln... och jag gör det varje gång jag kör bil när det är mörkt och sent... Men jag kom hem utan extra-passagerare och med två sovande barn! =)
Ha en bra dag!! =)
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)