Välkomna till min blogg, som egentligen inte handlar om nåt vettigt... :) Men det är skönt att få skriva av sig ibland, och jag blir jätte, JÄTTE glad av en liten hälsning eller kommentar!!

fredag 22 maj 2009

kaos i natt

Inatt var jag tvungen smyga ner på toan, och jag smög och tassade verkligen. När jag komme upp igen så gjorde jag likadant, men jag hann just så pass lägga mig så vaknar båda barnen... och sen var det livat ett bra tag... två barn som skriker, gråter, snurrar och sparkar, det är inte lätt att hålla ordning på dem då, och dessutom är man så trött att man inte orkar hålla uppe ögonen... jag börjar nästan gruva mig för då Robert ska vara borta några dagar och jag ska sova själv hemma med dem... då vet jag inte hur jag ska göra om de blir så här... =P

Men nu är vi pigga och alerta, Astrid ligger på golvet och leker, Alfons sitter i sackon och ser "Vi på Saltkråkan". Jag tror att vi ska ta och klä oss snart och fara och handla, och sen baka lite kanske, det är ganska tomt i frysen... Det verkar inte ska bli en lika fin dag idag, så då kan vi passa på att göra nåt inomhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ååå, va roligt att Du skriver till mig!! :)